مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

اعزام تاکسی کمکی برای سرویس‌رسانی به شهروندان در خطوط پرازدحام شهر تهران

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران از برنامه‌ریزی و اعزام بیش از ۸۰۰ دستگاه تاکسی به خطوط و اماکن پر ازدحام مسافر و مراکز خرید برای سرویس‌رسانی به شهروندان در دو شیفت صبح و عصر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شادی مالکی گفت: جابه‌جایی شهروندان به بهترین شکل ممکن در همه ایام سال به ویژه روز‌های منتهی به نوروز از اهمیت مضاعف برخوردار است. از این رو سازمان تاکسیرانی با شناسایی خطوط، مراکز پرازدحام و مراکز خرید در اقدام ویژه‌ای با اعلام فراخوان از تاکسیرانان خواست تا در صورت تمایل آمادگی خود جهت سرویس رسانی در این خطوط را با پیامک اعلام کنند.

وی افزود: با اعلام آمادگی بیش از ۸۰۰ تاکسیران در مرحله اول، از صبح امروز این تاکسی‌ها در دو نوبت صبح و عصر در خطوط و مسیر‌های پرازدحام حاضر و شروع به سرویس‌رسانی کردند.

مالکی ادامه داد: در شیفت صبح تاکسی‌های کمکی به خطوط مختلف از جمله اشراق-ونک ۶۶دستگاه، پایانه رسالت ۷۵دستگاه، بلوار همیلا ۸۹دستگاه، پایانه جنت آباد ۱۰۱ دستگاه و مترو صادقیه ۸۴ دستگاه اعزام شدند.

وی افزود: همچنین در شیفت عصر تاکسی‌های کمکی به خطوط نیایش ۷۸ دستگاه، گاندی ۹۶ دستگاه، ونک ۱۰۶ دستگاه، ایستگاه حصارک و پونک ۶۵ دستگاه و گلوبندک ۴۸ دستگاه تاکسی سرویس رسانی خواهند کرد که با این تعداد در مجموع ۸۴۸ دستگاه تاکسی و ون کمکی در خطوط پر ازدحام به شهروندان تهرانی سرویس‌رسانی می‌کنند.

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: همچنین در این روز‌ها ۴۰ دستگاه ون تاکسی در مسیر‌های میدان فردوسی به بازار، میدان شوش به بازار، میدان گلوبندک به میدان منیریه و چهارراه لشگر به گلوبندک به صورت کمکی اضافه می‌شوند.

به گفته سرپرست سازمان تاکسیرانی، کنترل هوشمند تاکسی‌های خطوط نیز توسط دوربین‌های پلاک خوان در پایانه‌های تاکسیرانی در حال اجرا و در صورت ورود خودرو‌های شخصی تخلف‌شان ثبت و اعمال قانون خواهند شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار